1. Fotografie
  2. Uitrusting

Uitrusting

We hebben een 30D spiegelreflex body van Canon, een goede kwaliteit body in het amateur segment met meer dan voldoende mogelijkheden en een prima beeldkwaliteit met z'n ruim 8 miljoen pixels.

We hebben nu ook een7D spiegelreflex body van Canon. Dit is een heerlijke camera voorzien van alle mogelijkheden en 18 miljoen pixels. Hierdoor is de resulutie veel beter en geeft de camera veel minder ruis. 

  We hebben verschillende objectieven bij de camera, voor verschilende doelen natuurlijk. Hieronder een opsomming van ons glaswerk:

Canon EF35 mm f 2.0
Een lichtsterke groothoek lens met een vaste brandpuntsafstand

Sigma DG Macro 50 mm f 2.8
Een lichtsterke macro lens met een vaste brandpuntsafstand. Bij deze lens hebben we ook eenUV filter die we gebruiken als bescherming voor de lens.

Sigma DC 17-70 f 2.8 - 4.5
Een standaard zoom lens die prima te  gebruiken is als walk around. 

Canon EF 24-105 f4.0 IS  Dit is onze "walk around" voor onze Canon 7D

Canon EF-S 15-85 f3.5-5.6 IS USM Dit is onze "walk around" voor onze Canon 30D

Canon EF 70-200 f 2.8 L USM IS
Onze telelens met een fantastische kwaliteit. We hebbenbewust voor de 2.8 met IS (Image Stabelizer) gekozen zodat we deze ook in combinatie met de canon 2.0 teleconverter kunnen gebruiken voor een bereik tot 400mm.

Verder hebben we nog twee statieven. Een éénpoot statief van velbon en een driepoot statief van Manfrotto.

Om onze uitrusting mee te nemen hebben we  verschillende tassen. Een reportertas van Tenba, goed gepolsterd met een variabele indeling. En we hebben een Lowepro slingshot rugtas. Heel handig en een stuk praktiser als we gaan wandelen.

Inhoudsopgave: Fotografie

  1. Uitrusting
  2. Portofolio
  3. Links fotografie