1. Korte trips
 2. Londen
 3. Londen - dag 4

Londen - dag 4

Londen

18 December, het is al weer de laatste dag om nog van Londen te genieten. We gaan vandaag naar Westminster Abbey om deze van binnen te gaan bezichtigen. Westminster Abbey kun je alleen binnen na het kopen van een toegangsbewijs. Wel zit er een audiotour bij deze prijs inbegrepen. Aan de hand van de audiotour bekijken we dan ook de hele kerk. Wel mooi om dit ook eens in het echt te bijken.

Na het bezoek van Westminster Abbey zijn we nog weer lekker wezen shoppen. Dit keer zijn we geslaagd voor een nieuwe jas voor Edwin en een rolkoffer voor Leonie. En dan niet voor Harrods prijzen. En als geluk bij een ongeluk was de koers van de Pound maar net iets meer dan een Euro.

We konden het niet laten om nog een keer Fish&Chips te gaan eten aan Leicester Square. Daarna zijn we naar Holland Park gegaan om daar nog een paar geocaches op te zoeken.

Toen was het toch echt weer zover. Met de metro naar Liverpoolstreet. Vanaf daar weer met de trein naar Londen Stansted. Om vanaf daar weer te vliegen naar Airport Weeze in Duitsland. Uiteindelijk zijn we om 00.10  weer thuis na een prachtige midweek Londen.

Londen - dag 4

Klik op de foto's om een grotere versie te bekijken

Inhoudsopgave: Korte trips

 1. Londen
  1. Londen - dag 1
  2. Londen - dag 2
  3. Londen - dag 3
  4. Londen - dag 4
  5. Hyde Park
  6. Buckingham Palace
  7. Big Ben en Houses of Parliament
  8. Westminster Abbey
  9. Trafalgar sqare
  10. Tower of London en Tower Bridge
  11. St Pauls Cathedral
  12. British National Museum
  13. Temple Church
 2. Barcelona
 3. Duitsland - Eifel
 4. Duitsland - Harz
 5. Cyprus