1. Over ons
  2. Leonie

Leonie

Hoi ik ben Leonie,

sinds 1999 woon ik in Nijmegen. De eerste 2 jaar op kamers in het centrum en sinds 2001 samen met mijn vriend Edwin. na eerst in Lent te hebben gewoont, wonen we nu in Malden. Na 6 jaar op het laboratorium te hebben gewerkt als research analist, ben ik in september 2006 begonnen met de opleiding tot anesthesiemedewerker in het UMC St. Radboud. Deze opleiding heb ik in augustus 2009 afgerond. Sindsdien ben ik als anesthesiemedewerker aan het werk in dat zelfde ziekenhuis.

 Sinds enige tijd doe ik ook aan harlopen. Ik heb in mei 2011 de 10 km Marikenloop in Nijmegen gelopen. Verder probeer ik vaak een hapje te gaan eten met vrienden en te genieten van een goed glas wijn, in de kroeg, het restuarant, op een terras of bij mensen thuis. In het weekend trekken we er vaak samen met mijn broer, zijn vriendin en de honden er op uit om te gaan wandelen met de GPS, geocachen. Waarover meer elders op onze website.

 Verder heb ik nog een uitgebreid wensenlijstje met landen waar ik nog graag naar toe zou gaan op vakantie. De komende jaren hoop ik samen met Edwin veel van de wereld te kunnen gaan zien. De reisverslagen en foto's van landen waar we al zijn geweest kun je vinden onder het kopje vakanties op deze site.

 

Leonie

Klik op de foto's om een grotere versie te bekijken