1. Vakanties
  2. Noorwegen

Rondreis in Noorwegen

Noorwegen

We zijn weer helemaal "into nature" geweest in Noorwegen. De natuur is hier werkelijk fantastisch. Edwin is in het leger als eens vaker in Noorwegen geweest maar dat was in de winter. Nu hebben we een rondreis gemaakt per auto.

Aanvankelijk was er het plan om een kampeerrondreis op de fiets te maken. Echter ongeveer twee weken voor de vakantie ging Leonie door haar rug, accute spit. Dat betekende dat het niet echt een optie was om met z'n tweeën door Noorwegen te fietsen en te overnachten in een tentje op een dun matje. Omdat we voor de fiets rondreis niets hadden besproken wa het wel makkelijk om de plannen om te zetten.

We hebben toen een auto rondreis besproken. We hebben een overtocht van Kiel, Duitsland naar Götenborg, Zweden en een ovetocht van Oslo, Noorwegen naar Fredrikhavn,Denemarken geboekt, samen met de overnachtingen in Trysil, Oppdal, Lærdal en Hovden.

Ook in Noorwegen hebbenwe onze hobby geocaching beoefend. We hebben geocaches gevonden in Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Dit keer hebben we gebruik gemaakt van paperless cachen door alle bestanden in uitgeprint maar in de Nokia N95 van Edwin mee te nemen.

We hebben onze reisetappes uitgewerkt en nodigen je dan ook uit om ons verslag en onze foto's te bekijken

Google map Rondreis in Noorwegen