1. Vakanties
  2. Vietnam en Cambodja

Rondreis door Vietnam en Cambodja

Vietnam en Cambodja

We hebben een prachtige reis gemaakt door Vietnam en Cambodja. Onze eerste reis in Azië en dat was echt een belevenis. Drie keer bleek scheepsrecht te zijn. Toen we voor de eerste keer plannen maakten om naar Indochina te gaan, in 2003, stak sars de kop op. Vanwege deze uitbraak was er toen een negatief reis advies. Dat heeft ons toen doen besluiten om niet naar Azië maar naar Afrika te gaan. Vorig jaar, 2010 hadden we de zelfde reis geboekt, maar hebben we door privé omstandigheden helaas moeten annuleren.  Maar dit jaar was het dan eindelijk zover.

 
Net als in 2010 hebben we onze reis geboekt via Vietnam a la carte. Dit is een reisbureau van een Nederlander, Cees Verburg,  die in Hanoi woont en werkt. Samen met Cees hebben we onze reis vorm gegeven. We zijn met z’n tweeën op reis geweest, van Noord naar Zuid Vietnam en vervolgens naar Cambodja. Hierbij waren alle reisonderdelen, overnachtingen, transfers en een deel excursies allemaal al geregeld.
 
We hebben een geweldige vakantie achter de rug en willen je dan ook uitnodigen om ons reisverslag te lezen en een kijkje te nemen in onze foto galerie.

Google map Rondreis door Vietnam en Cambodja