1. Vakanties
  2. Vietnam en Cambodja
  3. Dag 14 Hoi An-Ho Chi Minh

Dag 14 Hoi An-Ho Chi MinhDag 14 Hoi An- Ho Chi Minh

Vietnam en Cambodja

Vrijdag 16 september 2011

Vandaag hebben we Hoi An verlaten. Na een relax ochtendje bij het zwembad werden we opgehaald door een chauffeur die ons netjes heeft afgezet bij het internationale vliegveld van Da Nang. Dit was maar een klein eindje rijden. We waren dan ook ruimschoots op tijd voor onze vlucht. Omdat dit een binnenlandse vlucht was, hoefden we niet door de douane.

Na nog even een bak noodels te hebben gegeten, konden we het vliegtuig in. Deze vertrok keurig op tijd richting Ho Chi Minh city, of te wel Saigon.
 
Wanneer we arriveren stond er weer een mannetje op ons te wachten die ons door het verkeer van deze drukken Aziatische metropool heeft vervoerd. Na drie kwartier arriveerden we bij ons hotel Le Duy. Ook dit is weer een keurig hotel.
Omdat het al het einde van de middag is en we nog een excursie naar de Cu Chi tunnels wilden boeken, lopen we naar het backpackers district. Dit is dichtbij het hotel. We vinden snel een tourorganisatie die ook in de lonely planet stond en boeken de trip voor morgen.
 
Na een drankje te hebben gedronken, op zoek naar een eetgelegenheid. Dus we sloegen de LP weer open, en keus genoeg in de omgeving van waar we wat gedronken hadden. We komen uit bij Margarita. Een combinatie Italiaans, Vietnamees en Mexicaans. Er zaten heel wat mensen, zowel Vietnamezen als expats en toeristen. Het eten was heerlijk, Mexicaans voor ons. Na het eten liepen we nog even door de drukke straat vol barretjes, winkeltjes en alles wat je je voor kan stellen bij een backpackers straat in een drukke Aziatische stad. We zijn blij dat we hier niet te lang zijn.

Dag 14 Hoi An-Ho Chi MinhDag 14 Hoi An- Ho Chi Minh

Klik op de foto's om een grotere versie te bekijken
  •  - Dag 14 Hoi An-Ho Chi MinhDag 14 Hoi An- Ho Chi Minh
  •  - Dag 14 Hoi An-Ho Chi MinhDag 14 Hoi An- Ho Chi Minh
  •  - Dag 14 Hoi An-Ho Chi MinhDag 14 Hoi An- Ho Chi Minh