1. Vakanties
 2. Zwitserland
 3. Lent - Saas Grund

Van Lent naar Saas Grund - Wallis - Zwitserland

Zwitserland

 Zaterdag 13-08-2005

Om 02.35 uur met de auto thuis vertrokken. Kenna heeft de hele kofferbak ter beschikking. Kenna is onze Berner Sennen hond. Ze is nu anderhalf en gaat voor het eerst mee op vakantie. Ook voor het eerst zo lang in de auto, we gaan uit van een reis van 8 á 10 uur. We hebben een Renault Laguna grand tour en zo als ik al vertelde heeft ze de hele kofferbak ter beschikking, dus ruimte genoeg. Onze bagage is op de achterbank gepakt en zo zijn we onderweg.

In grote lijnen hebben we de volgende route gereden: Nijmegen-Venlo-Koblenz-Karlsruhe-Basel-Bern-Spiez-Kandersteg-Visp-Stalden-Saas Grund. Onderweg hebben we geen problemen gehad, geen file, geen slecht weer, geen pech, alles ging
zeer voorspoedig. Voor we het wisten waren we bij Kandersteg. Hier zijn we met de autotrein via de treintunnel van de Alpennordseite naar de AlpenSüdseite gegaan en van daar is het niet meer zo heel ver. Om 12.30 uur kwamen we aan bij ons appartement in Saas Grund. Een totale reistijd van 10 uur.

Ons appartement heet "Vallesia" en ligt langs de doorgaande weg in het hartje van Saas Grund. Deze doorgaande weg is niet extreem druk, alleen het verkeer naar Saas Almagell, Saas Fee en naar stausee Mattmark komt er langs. Ons appartement is royaal en netjes maar wel wat gedateerd. Omdat we op de begane grond verblijven kunnen we ook de aangrenzende tuin gebruiken en dat vindt Kenna natuurlijk heerlijk.

Verder rest ons vandaag nog wat relaxen en vast even wat boodschappen doen.

Inhoudsopgave: Vakanties

 1. Italië
 2. Kenia - Tanzania - Afrika
 3. Turkije
 4. Zwitserland
  1. Lent - Saas Grund
  2. Unten den Bodmen
  3. Hohsaas
  4. Metro Alpin, Britanniahütte, Plattjen
  5. Gsponner höhenweg
  6. Saas Fee
  7. Spielboden en Langflüh
  8. Visp
  9. Saas Grund - Lent
 5. Schotland
 6. Egypte
 7. Noorwegen
 8. Verenigde Staten - USA
 9. Motorvakantie 2010
 10. Vietnam en Cambodja
 11. Motorvakantie St Petersburg Rusland
 12. Reis links
 13. Contact